fbpx
Plant vrij web

PlantBuddy modellen

Er zijn natuurlijk honderden verschillende plantenpotten, bij even zoveel fabrikanten, met allemaal hun eigen maten. Hoe kun je nou zo’n PlantBuddy gebruiken voor al die verschillende maten zou je denken…

Dat hebben we (al zeggen we het zelf) heel slim opgelost; door drie verschillende maten PlantBuddy te maken die ieder weer eenvoudig, zonder gebruik van schaar, mes of ander gereedschap, op maat gemaakt kunnen worden. Zo dekken we met drie modellen, per vorm (rond en vierkant) alle maten potten af met doorsnedes van 14 tot en met 40 cm. En daarmee hebben we eigenlijk wel zo’n beetje alle denkbare binnenpotten gedekt.

We hebben het hier over binnenpotten, omdat daar in eerste instantie toch wel de focus op lag bij de ontwikkeling van PlantBuddy. Veel huisdieren hebben er lol in te graven in de potgrond van de plantenpotten in huis. Dat is buiten vervelend, maar binnen nóg vervelender.

Uiteraard is de PlantBuddy ook uitstekend te gebruiken voor je buitenpotten. Het gebruik van PlantBuddy in je buitenpotten heeft naast het bekende voordeel dat er niet meer in de potgrond gegraven kan worden, het voordeel dat de potgrond zelf veel minder snel uitdroogt en onkruidvorming, wat buiten vaak een probleem is, tot vrijwel nul kan worden gereduceerd.

Wat zeggen gebruikers over hun PlantBuddy?

Hieronder vind je reacties van andere PlantBuddy gebruikers. Uiteraard stellen we het zeer op prijs om te vernemen wat jullie als gebruikers van PlantBuddy vinden. Om te vertellen wat je er van vindt, kun je gebruik maken van dit formulier.

Kim Heegers, Amersfoort

De plant-buddy is de enige manier die werkt! Niet meer aarde stofzuigen smorgens en telkens nieuwe planten kopen. Ze graven niet alleen niet meer in de aarde maar ze laten ook je planten met rust, ze verliezen hun interesse.
Het werkt uitstekend en past op iedere pot. Ik gebruik de plant-buddy binnen en buiten voor al mijn potten!

Linda, Waalwijk

Mijn katten waren niet weg te slaan uit mijn vele plantenbakken. Plantbuddy geeft echt de beste oplossing die er is. En het ziet er ook nog eens netjes uit. 1 minpuntje… mijn katten liften de PlantBuddy ook weleens op waardoor het graven eronder gewoon doorgaat. Het zou ideaal zijn als je de PlantBuddy kon vastzetten in de aarde met prikkers, zodat deze ook echt vast blijft liggen.

Noot van PlantBuddy: Als je de PlantBuddy net iets breder laat dan de doorsnede van de pot, kun je de PlantBuddy in de pot klemmen doordat hij taps toe loopt, hierdoor zal hij niet makkelijk uit de pot komen.

Liza, Leiden

We zijn erg tevreden met de Plantbuddy. Onze hond probeerde steeds het potgrond te eten, dit is gelukkig nu niet meer mogelijk. Snelle levering en goede klantenservice.

Monique, Den Haag

Najib heeft de vervelende eigenschap te willen graven in mijn planten. Ik had om dit te voorkomen altijd plastic zakken om de potten van mijn planten. Op zich was dit een prima oplossing, maar het zag er niet uit. Het was ook erg lastig met water geven. Toen kwam ik ergens Plantbuddy tegen, ik heb er een paar gekocht en de volgende dag ben ik gelijk voor de rest van mijn planten gaan halen. Helemaal top. Najib kan niet meer bij de aarde en de plantenpotten zien er gewoon weer netjes uit. Een absolute aanrader.

Familie Smit, Wassenaar

Voordat ik jullie geweldige product had gevonden had ik echt alles geprobeerd, van zilverfolie en plastic zakken, tot en met koffiedik en cocktailprikkers. Het een werkt beter dan het ander. Maar niets zo goed als dit. Top, ik ben helemaal blij!!!!!

Irene de Vries, Drachten

Wat een heerlijke uitvinding!!! Als ik dit eerder had gehad dan had dat me een hele hoop ergernis gescheeld.

Jannes B., Den Helder

Dit werkt heel goed bij, Fluim (mijn kat) heeft geen interesse meer in de aarde.

Mijn zus heeft er ook gelijk een paar gekocht, niet haar kat, maar haar tweeling vonden het leuk om te graven. Zij is er ook blij mee.

Fam. van Dongen, Utrecht

Nadat Felix een lelijke beschadiging had opgelopen vlakbij zijn oog heb ik de sateprikkers maar uit de aarde verwijderd. Daarna heb ik nog koffiedik geprobeerd en alufolie. Toen kwam ik Plantbuddy tegen op een beurs. Ik moet zeggen dat ik wat sceptisch begon, maar ben nu helemaal tevreden. Zodra ik een nieuwe plant koop, komt daar zeker weer een plantbuddy op.

Rob de Best, Eindhoven

Ik heb al mijn planten voorzien van plantbudie, eindelijk blijft de aarde op de plek waar die hoort. dank jullie wel mensen van plantbuddie!

H. de Geus, Alphen aan den Rijn

Ik begrijp dat PlantBuddy is bedoeld om katten uit de aarde te houden. Nu heb ik geen katten, maar wel heel veel potplanten in mijn tuin. Ik werd knotsknettergek van de onkruid die kwam aanwaaien vanuit de tuin van mijn buurman die het onkruid maar lekker laat groeien (grrrr). Door mijn planten te voorzien van PlantBuddy heb ik hier geen last meer van en een bijkomend voordeel is dat ik een stuk minder vaak water moet geven, doordat het veel minder snel verdampt.

Ik vind het wel jammer dat er voor de hele grote potten (90cm doorsnede) die ik heb staan geen modellen beschikbaar zijn.

Vierkant vrij 500pxl